Dámská trička - naše první jarní novinka

Máte rády volné a přitom skvěle padnoucí oblečení? Znáte ten pocit, kdy zapomenete, co máte na sobě a jen se prostě cítíte dobře a uvolněně. Pocit, že všechny malé nedostatky, ať už skutečné nebo pouze domnělé  , jsou ty tam a zůstáváte pouze Vy, sebevědomá a krásná. Tak přesně ten pocit jsem měla na mysli po celou dobu, co jsem vytvářela naše nové tričko!

Tričko Vám dnes představím. Tričko, které má naprosto báječný oversizový střih a díky tomu se dělá pouze ve dvou velikostech. První pro dívky, dámy, ženy a holky, které oblékají velikost XS, S a M a druhé pro velikosti L, XL a věřím, že i XXL.

Přes loňské Vánoce, nám dal Covid zaracha a já abych se nezbláznila z nedostatku aktivity, začala jsem přemýšlet a snít o věcech, které bych chtěla šít. A jelikož času bylo víc než dost, tak všechny novinky, které Vám toto jaro přineseme, vznikly díky a během této mé nucené dovolené.

Vždycky jsem chtěla šít dámská trička. Ale jako všechno, jsem to chtěla dělat jinak, nově, po svém. Nerada kopíruju věci a pokud se dá něco nového vymyslet, dát výrobku nějakou přidanou hodnotu, tak se o to vždy snažím. Kdo mě nějakou dobu sleduje, asi si toho všiml.

Hlavní cíl byl jasný, vytvořil volné tričko, které se bude příjemně nosit a bude mít nějaký nápad a vtip. I proto jsem přidala kapsičku, která má být onen ďábel, který se skrývá v detailu a měla dotvořit celkové vyznění trička.

Když jsem své návrhy ukázala Barunce, mojí švadlence, přišla s něčím, co mi v první chvíli nešlo přes nos. Nezačišťovat? Vždyť to bude vypadat, že neumíme šít. Když jsem ale do rukou dostala první vzorek v tomto stylu, bylo rozhodnuto.

Když jsme šily a připravovaly první vzorky, potýkaly jsme se s nedostatkem některých vzorů, které jsme chtěly použít. Jak jsme tak kombinovaly a míchaly, vyšla nám kombinace, která je ze všech nejlepší a jak se někdy říká u nás „nejčučavější“. Zadní díl je vzorovaný, ladí s kapsičkou a přední díl je jednobarevný. Výsledek předčil má očekávání.

A při všem těch přípravách, jsem si uvědomila, že tohle tvoření je to, co mě na celém procesu baví nejvíce. A proto jsem se rozhodla, že každý kus tohoto trička bude vytvořený mnou pro Vás. Že nebudeme tato trička šít na zakázku v naší sekci UŠIJ MI, ale že si budete moct koupit pouze trička vytvořená Evou z Vyrobenin. Doufám, že se Vám budou líbit, že si v kombinacích vyberete, protože všechna tato trička budou tak trochu můj obtisk. Budou svoje, někdy šílená a nekompromisní, ale vždy upřímná a jiná. Tak ať se Vám líbí…