Získej 15% slevu na již slevněné zboží ve výprodeji s kódem - VÝPRODEJ

Nový WEB

Vážené zákaznice, fanoušci Vyrobenin, přátelé i náhodní kolemjdoucí,

je mi ctí představit Vám všem náš nový web!

Web, o kterém „sním“ již nějakou dobu. Web, který bude mnohem přehlednější, uživatelsky jednodušší a ve kterém se Vám bude příjemně nakupovat. Web, na který se budete rádi vracet.

Největší změnou oproti webu původnímu je však vylepšený objednávkový systém našeho Ušij mi neboli zakázkového šití na míru dle Vašich přání a představ. Nově si teď můžete vybrat a jednoduše naklikat látky z našeho vzorníku pro jednotlivé části vybraného produktu, zvolit velikost a je hotovo. Vytvořit si vlastní unikátní „vyrobeninu“ nikdy nebylo jednodušší. 

Sekce Ušij mi, je teď oproti předchozímu webu přímo součástí e-shopu, najdete ji v každé kategorii produktu, vždy na začátku, zvýrazněnou tak, aby se Vám dobře hledala. Hotové výrobky můžete dál nakupovat tak, jak jste zvyklí.

Vzhledem k tomu, že nový web zrál v mé hlavě už nějakou dobu, a vzhledem k faktu, že od myšlenky k finální podobě, tak jak ji tady vidíte, to byl obrovský kus práce, slepých uliček i kompromisů, se nemůžu dočkat, až web začnou využívat ti, pro které je určen….ano, samozřejmě že Vy, naše zákaznice a zákazníci. A jako vždy budu ráda za zpětnou vazbu, připomínky, nápady a komentáře, které nás vždy posouvají dál ve snaze vytvořit pro Vás místo, kde s chutí najdete výrobky, které budou dělat radost Vám i Vašim dětem.

Další novinkou je sekce Aktualit, kde najdete veškeré informace k našim novým produktům ale i provozním záležitostem Vyrobenin. Součástí Aktualit bude i blog, články, ve kterých Vás nechám nahlédnout pod pokličku Vyrobenin, povím Vám něco o našich novinkách i stabilních produktech anebo Vám třeba jen napíšu, jak se zrovna mám a jak se žije s Vyrobeninami ?.

Mějte pěkný den.

Vaše Eva z Vyrobenin