Novinka na našem WEBU

Věříme, že ta dlouhá doba, kdy jsme byli převážně zavření doma kvůli pandemii je už u konce. My si chceme vynahradit v letošním roce to, že jsme nemohli vyjet za Vámi s našimi Vyrobeninami. Přijet do Vašich měst a být Vám zase trošku blíž a hlavně se poznat osobně!

Takže v letošním roce to rozjedeme! A aby Vám nic z těchto akcí a míst neuniklo rozhodli jsme se pro Vás na našem webu vytvořit místo, kde budou všechny akce, trhy, festivaly a markety na jednom místě. Najdete tam oficiální plakát, místo konání a datum. 

Myslím, že je to tak přehlednější a Vy se nemusíte bát, že nás zrovna ve Vašem městě propásnete. O všem Vas budeme i zavčas informovat i na našich sociálních sítích. A hlavně pokud už teď víte, že někdě v okolí se chystá nějaká hezká akce, kam by naše vyrobeniny zapadly, neváhejte nám napsat a pokud jen to bude trošku možné vše sbalíme a jedeme za Vámi!

No a kde tuto kolonku Prodejní akce najdete?

Buďto kliknete  na odkaz v předchozí věte a nebo pokud sjedete na našem webu úúúúúúplně až dolu, tam najdete kolonku, co hledáte. Pokud, ale zajdete k nám na Eshop tak na levé straně Vám bude problikávat takový hezký černobíly banner. 

Mějte se hezky a třeba ve Vašem městě naviděnou!