Laclové kalhoty pro děti

Laclové kalhoty pro děti.

Další z novinek vzniklá během mé nedobrovolné covidové vánoční dovolené. „Lacláčům“ jsem se dlouho bránila, i když už před dvěma roky mě k jejich šití přemlouvala moje kamarádka. Měla jsem v té době v hlavě hlavně softshellové oblečení a tak si musely počkat, až dozraje jejich čas.

Chtěla jsem je opět udělat trochu jiné, nějak je vyšperkovat, na což jsem narážela hlavně u chlapeckých střihů, kde se na rozdíl od dívek moc nehraje na nějaké volánky, řasení a nabírání .

První kus tak spatřil světlo svět v lednu a do nedávna jsme měnily, ladily a upravovaly do podoby, kterou máte před sebou. Nakonec jsem se rozhodla pro jednoduchou, čistou variantu, která se hodí jak pro holčičky tak pro chlapečky a jde díky detailům vyladit k dokonalosti.

Když jsem potom organizovala focení této novinky v Pradědově muzeu v Bludově a viděla všechny ty naše malé modely a modelky pohromadě, měla jsem obrovskou radost, že jsem se nakonec pro lacláče z teplákoviny rozhodla. Uznejte sami, není to koncentrovaná roztomilost? 

Pár kousků jsem měla s sebou na Mintmarketu v Brně a v Ostravě, reakce byly velmi pozitivní a tak doufám, že se budou líbit i vám.

Myslím, že aktuální počasí nepočasí je ideální doba pro naše laclové kalhoty, tak neváhejte a objednejte si tento parádní designový kousek krásy od Vyrobenin ještě dnes… 

Krásný den.